6x6800 8GB BÁNYÁSZGÉP

Bányászható coinok

Megrendelés esetén egy kulcsrakész 6db 6800 16GB kártyából álló kriptovaluta bányászgépet állítunk neked össze. A gépet jelenleg ETH bányászatra optimalizáljuk.

A későbbiekben átalakítások nélkül további kártyákkal lehet bővíteni a gépet maximum 12 kártyáig, ebben bármikor tudunk neked segíteni.

Átadásnál egy részletes oktatást tartunk, ahol az alapoktól kezdve megmutatunk mindent, létrehozzuk az elinduláshoz szükséges felhasználói fiokokat és az online pénztárcát. A gép kulcsrakészen kerül átadásra, az elindításakor automatikusan elindul a termelés, semmilyen egyéb tudást nem igényel.

Az ár tartalmazza, a videókártyákat, RIG alapot, a gép összeépítését, optimalizálását, tesztelését, távfelügyeletét.

Kezdő bányászoknak mindenre kiterjedő, teljeskörű oktatást is tartunk. A gép rendelhető több kártyával is, de maximum 12-vel.

2.300.000 Ft
*Ez az ár a 6 kártyás konfigurációra érvényes.
Kevesebb vagy több kártya esetén az ár is változik.
Teljesítmény
Fogyasztás
Éves termelés (ETH)
Éves profit (Ft)
360-370 MH/s
900W
1,7 ETH
2.000.000 FT
*A profitot az elmúlt 180 nap átlagárfolyam értéke alapján számoltuk ki.
.
.
.
.
.
.

Kérdések és válaszok

A rendelése leadása után kollegáink megkezdik az alkatrészek beszerzését, melyeket hazai és külföldi beszállítóktól rendelünk. Beszállítóink az elérhető legjobb minőségű alkatrészekkel látnak el minket, melyek már bizonyítottak az évek alatt.
Az alkatrészek beérkezése után, kollegáink az Ön esetleges egyedi kéréseit is figyelembe véve, elkezdik összeszerelni a gépet.
A gépekre HIVE OS szoftver kerül telepítésre, amely lehetővé teszi, hogy a gépet távoli eléréssel és telefonos applikáción keresztül is figyelni lehessen. Ezt követően a videókártyákat egyesével finom hangoljuk, hogy a lehető legoptimálisabb termelés/fogyasztás arányt elérjük stabil működés mellett.
Ezt követően a gépet 2-3 napig futtatjuk, és a hibátlan tesztelést követően átadásra késznek nyilvánítjuk. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és a gép az előre egyeztetett időpontban átvehető.

Kezdő bányászoknak átvételnél teljeskörű oktatást tartunk, amely kiterjed:

  • a gép beüzemelésére-működésére-karbantartására,
  • a kriptovaluta tárolására-átváltására-adózására
  • a HIVE OS fiók létrehozására-konfigurálására-bemutatására
Ezt követően már nincs más dolga, csak otthon bekapcsolni a gépet, és már indulhat is a bányászat. 🙂 A későbbiekben esetlegesen felmerülő kérdés-probléma esetén kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Üzenj nekünk!

Kérdésed merült fel, vagy árajánlatot szeretnél kérni? Nincs más dolgod, mint az alábbi gombra kattintani.
Kapcsolat
info@banyaszgep.com
+36 20 539 01 31
Itt találsz
1153 Budapest
Pázmány Péter utca 10.