Hogyan tudok vásárolni a kriptovalutámmal?

Sokszor teszik fel nekünk a kérdést, hogy mégis hogyan lehet hasznosítani, elkölteni a megtermelt kriptovalutát?

Sokszor teszik fel nekünk a kérdést, hogy mégis hogyan lehet hasznosítani, elkölteni a megtermelt kriptovalutát? Egyetlen lehetőségünk, hogy az árfolyamot hajkurászva majd valamikor jó áron eladjuk a tőzsdén? Szerencsére nem. Ma már lehetőségünk van arra is, hogy érintésmentesen, akár a sarki boltban is fizethessünk kriptovalutánkkal. Mindössze egy Binance regisztrációra, és egy megigényelt Binance kártyára van szükségünk.

 

Hogyan működik a Binance kártya?

A Binance kártya lehetővé teszi a valós idejű kriptovaluta-fiat valuta konverziót, így világszerte bárhol elköltheted kriptovaluta valutáidat a kereskedőknél. A Binance a kripto- és fiat valuták piaci árai alapján összesíti az a te pénztárcádnak értékét. Ez az összesített egyenleg a kártya pénznemében (pl. euró) jelenik meg. Amikor használod a Binance kártyádat, ez a pénztárca szolgáltatja az elkölthető egyenlegedet.

 

Milyen sorrendben használja a Binance kártya a tárcámban lévő kriptovalutáimat?

A Binance kártya a tárcában lévő összes kriptovaluta és fiat valuta összesített értékét használja a vásárlásokhoz a vezérlőpultban beállított kriptovaluta sorrend alapján.

A valuták alapértelmezett sorrendje a következő: BNB, BUSD, BTC, USDT, SXP, ETH, EUR, ADA, DOT, LAZIO, PORTO, SANTOS. A Binance tehát ebben a sorrendben fogja költeni a tárcádban lévő kriptovalutákat. 

Ha a tárcádban elegendő BNB egyenleg van, a vásárlás kizárólag BNB EUR-ra történő átváltásával történik. Ha az egyenleg nem elegendő, a rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy a BNB és BUSD egyenlegei fedezni tudják-e a vásárlást az általad kiválasztott eszköz sorrendet követve.

Természetesen ezt a sorrendet kedved szerint módosíthatod a Binance vezérlőpulton keresztül.

 

Visszautasítják a fizetést, ha a kiemelt kriptovalutám egyenlege nem elegendő?

A tranzakciót akkor lehet végrehajtani, ha a tárca összesített egyenlege megegyezik vagy nagyobb, mint az összeg, amelyet a kereskedő megpróbál felszámítani. A Binance automatikusan felhasználja az összes rendelkezésre álló kriptovalutát az általad kiválasztott sorrendben vagy a tárcádban maradt egyenleg alapján a tranzakció végrehajtásához.

 

Hol használhatom a Binance kártyámat?

Binance kártyádat bárhol használhatod a világon, ahol elfogadják a kártyájához kapcsolódó hálózatot. Általában ahol elfogadják a VIsát, ott a Binance kártya is működik.

 

Érintésmentes a Binance kártya?

Igen, a Binance kártkártyáddal érintés nélkül fizethetsz, ahol az értékesítési pontok (POS) termináljai támogatják ezeket. Az érintés nélküli fizetés aktiválásához a Binance kártyádon az első tranzakciót a Chip & PIN-kóddal kell végrehajtani.

Jelenleg a maximális összeg egy érintés nélküli fizetésre Európa-szerte 50 euró (ez csak az érintés nélküli fizetési mód). Biztonsági okokból az érintés nélküli fizetések maximális kumulált összege 150 euró. Ha az általad végrehajtani kívánt tranzakció meghaladja az összeghatárt, a tranzakciót elutasítják. 

Például ha ma már több érintés nélküli tranzakciót is végrehajtottál, összesen 140 euró értékben, és most egy 15 eurós értékű érintés nélküli tranzakciót szeretnél végrehajtani, az már nem lesz engedélyezve. Mivel a felhalmozott érintésmentes összeg e tranzakció után meghaladja a 150 eurót, a tranzakciót a rendszer elutasítja. A felhalmozott érintésmentes összeg nullázásához használd egy tranzakcióhoz a Chip & PIN-kódot. Ezt követően ismét 150 eurós keretig érintésmentesen fizethetsz vele.

Ez az összeghatár nem vonatkozik a chipes fizetésre (tehát amikor lehúzod a kártyádat és úgy fizetsz).

 

Hogyan tudok készpénzt felvenni a Binance kártyámról?

A Binance kártya lehetővé teszi, hogy készpénzt vegyél fel ATM-ből az ATM-korláton belül azokban a régiókban, amelyek támogatják a készpénzfelvételt. A Binance kártya ATM-ben történő használatához szüksége lesz a PIN-kódra. 

 

Hogyan használhatom a Binance kártyát online vásárlásokhoz?

A Binance virtuális kártyát online tranzakciók lebonyolítására használhatod. Egyszerűen add meg Binance kártyád adatait a fizetéskor a fizetési oldalon. A Binance-tól kapni fogsz egy alkalmazáson belüli értesítést vagy egy vásárlást ellenőrző e-mailt.

Te is szeretnél Binance kártyát igényelni? Ha érdekel az igénylés folyamata, akkor lapozd fel a kisokosunkat.

A legjobb befektetés

A tökéletes RIG, ha a legrövidebb idő alatt szeretnéd realizálni a nettó profitot.

A költséghatékonyság mestere

Az AMD videókártyákkal hasonlóan jó eredményeket érhetsz el, mindezt pénztárcabarát módon.
Kapcsolat
info@banyaszgep.com
+36 20 539 01 31
Itt találsz
1153 Budapest
Pázmány Péter utca 10.